1700-talskonst

Så här används ordet 1700-talskonst i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • Tyngdpunkten i samlingen ligger i fransk 1700-talskonst med sådana mästarnamn företrädda som Pater och Greuze , François Hubert Robert samt Carle van Loos för att inte tala om Fragonard , vars skiss » Den heliga familjen » räknas som kollektionens pärla .
  • En utställning , Svensk 1700-talskonst , ordnades av chefen för Tessininstitutet i Paris , dr Gunnar W. Lundberg , i Versailles .
  • Hit donerade han sin enorma konstsamling , som huvudsakligen består av svensk 1600- och 1700-talskonst av konstnärer som hade kontakt med Frankrike .


Ordanalys

1700-talskonst består av fjorton bokstäver, varav två vokaler och tolv konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.