12-poängare

Så här används ordet 12-poängare i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • I den första delen av omröstningen fick han bara en enda 12-poängare .
  • Årets två ballader , Javieras No hay nada mas och Jan Johansens Sista andetaget , fick varsin 12-poängare av jurygrupperna men räckte inte till när guldkuvertet med folkets röster sprättats upp .
  • Han fick 16 stycken 12-poängare - vilket är dubbelt så många som Bobbysocks belönades med och tidningen Aftenposten har därför krönt honom till ” Alexander den tredje ” .


Ordanalys

12-poängare består av elva bokstäver, varav fyra vokaler och sju konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.