10-årsjubileum

Så här används ordet 10-årsjubileum i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • I samband med slussombyggnaden uppförde Kooperativa förbundet - vars stora , för den moderna butiks- och industriarkitekturen banbrytande arkitektkontor under året firade sitt 10-årsjubileum - under ark .
  • Tjugo frågor , som firade 10-årsjubileum , Evert Taube och Karin Juel svarade för serier som fortfarande tålde att slita på .
  • Adolf Wiklund firade 10-årsjubileum som dirigent i Konsertföreningen , och Ture Rangström , som i slutet av november fyllde 50 år , hyllades vid en konsert , vars program - mot alla förväntningar - endast till hälften bestod av jubilarens verk .


Ordanalys

10-årsjubileum består av fjorton bokstäver, varav fem vokaler och nio konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.