0-0-resultat

Så här används ordet 0-0-resultat i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • I bortamatchen mot Brescia såg laget ut att gå mot ett 0-0-resultat , men i matchens sista minut fick Hernan Crespo ett sista ...
  • När matchuret på Fredriksskans tickade till övertid talade allt för att Djurgården skulle få kliva av planen med ett 0-0-resultat för tredje matchen i rad .
  • Inters 0-0-resultat gav Serie A-tvåan Roma chansen att ta in poäng på Milanlaget men Roma fick bara 1-1 hemma mot Chievo .


Ordanalys

0-0-resultat består av tolv bokstäver, varav tre vokaler och nio konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.