övningsplatser

Så här används ordet övningsplatser i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • Flygbasområdeschef har till uppgift att med biträde av sin stab i fred handhava förvaltningen av övningsplatser och krigsflygfält samt anläggningar och förråd vid dessa samt att förbereda flygstridskrafternas basering i krig .
  • I takt med att försvaret förändrats och bantats har flera övningsplatser mer eller mindre övergivits .
  • Nio människor dödades och 27 skadades i ett självmordsattentat i Afghanistans huvudstad Kabul på onsdagen , meddelade försvarsdepartementet.Attentatet riktades mot en av arméns övningsplatser i Kabul och utfördes av en man på motorcykel , sade försvarsdepartementet .


Ordanalys

övningsplatser består av fjorton bokstäver, varav fyra vokaler och tio konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.