övertidsuttaget

Så här används ordet övertidsuttaget i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • - Även övertidsuttaget har minskat vilket kan vara en brasklapp om att det inte blir en så kraftig uppgång som småföretagen tänkt sig , säger Sofia Linder från Företagarnas Riksorganisation och den andra författaren bakom rapporten .
  • Det är alarmerande att det stora övertidsuttaget inte kompenseras med återhämtningsperioder , understryker utredningen .
  • På onsdagen växlade tjänstemannafacket HTF och arbetsgivarmotparterna Almega Tjänsteföretagen samt Medie- och Informationsarbetsgivarna avtalskrav inför den stundande lönerörelsen.Dessutom vill facket begränsa övertidsuttaget och ha större inflytande över schemaläggningen.Avtalskraven är i det närmaste identiska med dem som arbetsgivarparten Svensk Handel fick förra veckan .


Ordanalys

övertidsuttaget består av 15 bokstäver, varav sex vokaler och nio konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.