översvämningar

Så här används ordet översvämningar i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


 • Det skulle ha varit riktigt roligt att prata så där , och det var verkligen ingen vidare mening med att uppleva intressanta saker som översvämningar , om man inte fick vara två om dem .
 • Häftiga regn och stora översvämningar hade kommit de östliga vattendragen att svälla upp , och ett par jordbävningar hade inträffat ( som en del ville skylla på draken - honom nämnde de mest med en svordom och en olycksbådande nick åt Berget till ) .
 • Deras anförare var Bard , bister i röst och uppsyn , honom som vännerna hade anklagat för att spå om översvämningar och förgiftad fisk trots att de kände hans värde och mod .


Ordanalys


  översvämningar består av fjorton bokstäver, varav fem vokaler och nio konsonanter.

  Andra har sökt exempelmeningar på:
  Antal sidor:

  28228 st

  Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
  Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

  Vill du synas här?

  ©2021 Ordetsmening.se

  En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
  Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.