överståthållaren

Så här används ordet överståthållaren i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • a . överståthållaren och statsfullmäktiges förste vice ordförande , direktör C . Juhlin Dannfelt .
  • Statsministern riktade i ett radiotal och överståthållaren genom pressen varningar till allmänheten mot florerande spioneriverksamhet i Sverige från främmande makters sida - en varning , som sedermera flera gånger upprepades i olika former , bl .
  • Överdirektör V. Hernlund , stadsfullmäktiges förste vice ordförande , utbragte ett leve för statscheferna och överståthållaren till sist ännu ett för Norden och dess statsöverhuvuden .


Ordanalys

överståthållaren består av 16 bokstäver, varav sex vokaler och tio konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.