översköterska

Så här används ordet översköterska i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • En översköterska gav honom svaret att pastor Falk hade fått sin diagnos tre år tidigare och att sjukdomen hade ett aggressivt förlopp .
  • Syster Siv med journalpärmen i händerna , hon var översköterska , syster Annika bredvid .
  • De tamilska tigrarna , rebellrörelsen som behärskar delar av norra Sri Lanka och kämpar för självstyre i regionen för den tamilska folkgruppen , har tidigare legat bakom attentat utförda av självmordsbombare.Attentatet på tisdagen i huvudstaden Colombo utfördes av en kvinna , uppger myndigheterna.Arméchefen Sarath Fonseka åkte i en bilkonvoj som utsattes för bomben inne i militärhögkvarteret , enligt uppgifter till AFP.Pushpa Soysa , översköterska vid Colombos allmänna sjukhus , sade till Reuters att ...


Ordanalys

översköterska består av tretton bokstäver, varav fem vokaler och åtta konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.