översättningsfel

Så här används ordet översättningsfel i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • Regeringen fick bred kritik för att vara passiv i förhandlingarna om EU:s framtid , när riksdagen debatterade förslaget till ny EU-grundlag.Och utrikesminister Laila Freivalds skyllde protesterna mot en vald ordförande för EU på översättningsfel.- Med viss skärpa vill jag säga till utrikesministern att det inte handlar om ett översättningsfel , invände moderaten Gunnar Hökmark och underströk att sex av riksdagens sju partier redan förra året sade nej till förslaget om att det Europeiska rådet ska ...
  • Om vi alltid skulle göra köks-tvätten , vore det väldigt tråkigt , säger Mads Mikkelsen och jag gissar att här inträffar ett litet översättningsfel , när översättning ska göras från engelskan över danskan till svenska av begreppet Kitchen sink - diskbänksrealism .
  • Ett översättningsfel , enligt regeringskansliet , i det tekniska arbetet efter överenskommelsen har fått osannolika konsekvenser på ett annat område .


Ordanalys

översättningsfel består av 16 bokstäver, varav fem vokaler och elva konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.