överräcker

Så här används ordet överräcker i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


 • I en av samlingens starkaste dikter , den suggestiva ” Brist ” , blir en liten pojke offer för kidnappare och modern överräcker honom ” en gammal bilderbok ” som nödproviant .
 • Det är ju också " mitt hjärta " som mottagen får i gåva , berättar Atsuko.En japan som överräcker ett slarvigt inslaget paket betraktas som oartig och nonchalant , fortsätter hon .
 • Det är också friherrinnan som överräcker trolovningsringen åt henne , i brudgummens frånvaro , och den närmaste tiden är hon uppfylld av ångest och dödsfantasier .


Ordanalys


  överräcker består av tio bokstäver, varav fyra vokaler och sex konsonanter.

  Andra har sökt exempelmeningar på:
  Antal sidor:

  28228 st

  Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
  Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

  Vill du synas här?

  ©2021 Ordetsmening.se

  En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
  Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.