övernattningar

Så här används ordet övernattningar i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


 • Det är lång väg till Sundsvall och vi får räkna med minst två övernattningar .
 • I bilen ut till Lindö tänkte jag att nu fattades det bara att Historiesamfundet fick höra om mina olycksaliga övernattningar i arrestlokalen .
 • Roger hade inte kommit sig för med att erkänna att han aldrig i sitt liv hade flugit förut , knappt ens varit utomlands utöver den där korta och fåniga liftarresan medan han pluggade , med Målander , som tagit honom till Danmark , Tyskland och Holland och ett antal otroligt skitiga härbärgen och övernattningar under bar himmel innan han blev oense med Målander och liftade hem på egen hand .


Ordanalys


  övernattningar består av fjorton bokstäver, varav fem vokaler och nio konsonanter.

  Andra har sökt exempelmeningar på:
  Antal sidor:

  28228 st

  Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
  Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

  Vill du synas här?

  ©2021 Ordetsmening.se

  En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
  Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.