övermättad

Så här används ordet övermättad i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


 • Hon lyckades aldrig skingra det töcken , som insvepte tiden mellan branden och sista besöket i blåvita rummet , hon kunde varken tolka eller sammanfoga minnen som den bekämpade lidelsens hetta gav en övermättad glans , en överdriven betydelse .
 • Långt förut hade jag snarare med mera välbehag dvalts i en atmosfär , övermättad av ett barns och en ung flickas aningar , som när de väl förirrat sig in på detta område , på en gång rädda och tjusade icke gärna vilja dra sig därifrån .
 • Är det möjligt att staden är så övermättad av elektricitet att den sipprar ut ur husen , som fukt eller salpeter på andra ställen ?


Ordanalys


  övermättad består av tio bokstäver, varav fyra vokaler och sex konsonanter.

  Andra har sökt exempelmeningar på:
  Antal sidor:

  28228 st

  Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
  Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

  Vill du synas här?

  ©2021 Ordetsmening.se

  En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
  Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.