överlämnas

Så här används ordet överlämnas i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


 • Förslag till slutliga ritningar skulle överlämnas till k. m:t för att ligga till grund för den Numera har också en hel sal i stadsmuseet i Riga ägnats åt de av professor Nerman utgrävda Grobinfynden , 167 proposition , man hoppades på till 1931 års riksdag .
 • Samtidigt blev regeringen färdig med sina av Lappo frampressade lagförslag , vilka skulle överlämnas till den till den 1 juli inkallade riksdagen .
 • Ett noga planlagt mord Torsdagen den 16 september besökte greve Bernadotte regeringarna i Beirut och Damaskus och omtalade då , att hans slutrapport med rekommendationer för lösning av Palestinakonflikten var färdig och underskriven , att den skulle överlämnas till FN:s generalförsamling av två hans politiska rådgivare samt att han själv efter besök i Jerusalem och Bagdad ämnade bege sig till Paris för att söka förmå generalförsamlingen att snarast uppta Palestinafrågan på dagordningen .


Ordanalys


  överlämnas består av tio bokstäver, varav fyra vokaler och sex konsonanter.

  Andra har sökt exempelmeningar på:
  Antal sidor:

  28228 st

  Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
  Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

  Vill du synas här?

  ©2021 Ordetsmening.se

  En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
  Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.