överkroppar

Så här används ordet överkroppar i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • De krökte stjärten som om de tänkte på att para sig och deras överkroppar hade växt ut till en puckel .
  • Det var ju förskräckligt för dem som hade tjocka ben , sa fröken Benedictsson viskande för det hade kommit in ett par kunder till och hon såg bara deras överkroppar ovanför disken .
  • Dem tog man till mått när man byggde med vadd och kanfas och formade med planschetter och snörning , när man flyttade midjor för att få långa överkroppar att se korta ut och förlängde med ränder och veck , trollade bort tjocka smalben med mullvadsfärg och fransar .


Ordanalys

överkroppar består av elva bokstäver, varav fyra vokaler och sju konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.