överhettad

Så här används ordet överhettad i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • De tre största städernas gasverk drygade ut sin knappa koltilldelning med torvkol , framställt vid fyra anläggningar i Småland och norra Skåne med tillsammans 54 schaktugnar , där kolningen utföres med överhettad ånga .
  • Och detta , just detta , som för mig varit verkligare än något annat dittills i världen , förklarades vara en dröm , ett fantasteri av en överhettad hjärna .


Ordanalys

överhettad består av tio bokstäver, varav fyra vokaler och sex konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

26638 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 26638 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.