överflyttades

Så här används ordet överflyttades i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • Även till sparkasseräkningen överflyttades en del medel , vilket resulterade i en stegring av denna räkning om 25 mill kr .
  • Guldskeppningarna synas delvis ha bestått av privattesaurerat guld , som överflyttades till Amerika på grund av krigsfaran .
  • Genom pundets starka fall ( i samband därmed överflyttades resten av Bank of Englands guldkassa till valutastabiliseringsfonden ) och de nordiska valutornas anknytning till dollarn sprängdes det s. k. sterlingblocket , vilket hållit samman sedan 1933 .


Ordanalys

överflyttades består av tretton bokstäver, varav fem vokaler och åtta konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.