överflytta

Så här används ordet överflytta i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • Museet måste under samma tid utrymma en del av sina egna salar för den riksdagshistoriska utställning , som ingick i firandet av riksdagens 500-årsjubileum , och begagnade tillfället att överflytta sin samling av modern svensk konst , inklusive på grund av utrymmesbrist eljes magasinerade eller på andra håll deponerade konstverk , till konsthallen .
  • kr. , som Skandinaviska banken erhållit , mot bland annat säkerhet i Bolidengruvan , och överflytta dessa krediter på riksgäldskontoret , som skulle bevilja anstånd med återbetalningen under detta och nästa år , varefter amortering skulle ske med en tiondel av beloppet årligen .
  • Arbetsmarknadskommissionens ordförande , landshövding Thomson , konstaterade i ett anförande i augusti , att en systematisk genomgång skett av allt det folk , som sysselsatts vid de statliga beredskapsarbetena , för att överflytta till skog och mark alla , som voro lämpade därför .


Ordanalys

överflytta består av tio bokstäver, varav fyra vokaler och sex konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.