överenskommen

Så här används ordet överenskommen i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • LISBETH SALANDER ÅTERVÄNDE på överenskommen tid till Nils Bjurmans lägenhet vid Odenplan på lördagskvällen .
  • Manskap hade redan brutit upp till överenskommen mötesplats från Tveta , Vista , östbo , Sunnerbo , Västbo , Västra samt Norra och Södra Vedbo härader ; men de flesta hade vänt om på vägen och spritt sig till sina hem .
  • Vi skulle befinna oss alla vid en angiven fritidsanläggning för rast och förplägnad vid en överenskommen tidpunkt , men för övrigt kunde promenaden genomföras utan andra förbehåll än att samtliga elever skulle återkomma hem och helst i oskadat skick .


Ordanalys

överenskommen består av tretton bokstäver, varav fem vokaler och åtta konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.