överblickas

Så här används ordet överblickas i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


 • Den del av år 1924 , som i mitten av december kunde överblickas , kan i detta avseende anses något så när , men ej fullt tillfredsställande , såsom framgår av tabellen härunder över antalet sjukdomsfall i de viktigaste epidemiska sjukdomarna dels under åren 1919-1923 , dels under de första tre kvartalen 1924 .
 • Exporten av järnmalm var ungefär lika stor under den del av året , som vid årsskiftet kunde överblickas , som under samma tid 1938 .
 • Liverpools trånga och krokiga hamninlopp , som ofta besväras av tjocka , utrustades med en radarstation , varifrån hela området kan överblickas och lotsarna på fartygen dirigeras med radiotelefon .


Ordanalys


  överblickas består av elva bokstäver, varav fyra vokaler och sju konsonanter.

  Andra har sökt exempelmeningar på:
  Antal sidor:

  28228 st

  Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
  Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

  Vill du synas här?

  ©2021 Ordetsmening.se

  En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
  Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.