överbefolkning

Så här används ordet överbefolkning i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • Nolltillväxt , ingen överbefolkning .
  • Samtidigt lider världsekonomin svårt av överbefolkning , fruktan , krig , dåligt samvete och ett våldsamt överflöd på reda pengar .
  • För övrigt var de hellenska tillgångarna hårt ansträngda , med skövlade skogar , brist på virke till både byggnader och skepp , tilltagande torka mellan de kala bergen , inte sällan missväxt och utbredd svält , med en överbefolkning som drevs att utvandra eller ställa sitt hopp till krig .


Ordanalys

överbefolkning består av fjorton bokstäver, varav fem vokaler och nio konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.