överansträngda

Så här används ordet överansträngda i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


 • Med sikte på Dan , som såg han honom längs en gevärspipa , nalkades han raskt i den bågformade bana som fyllots överansträngda försök att gå rakt så ofta resulterar i .
 • Man ställde diagnos på dem : de var överansträngda av pluggande ; de runkade för mycket ( eller knackade ) ; de hade blivit födda baklänges ( hur sånt nu skedde , men kanske hade de naveln på ryggen , efteråt ) ; deras farsa och morsa hade haft dålig kontakt när de koncipierades -- nåt glapp , fast det ändå blev frukt .
 • Rosalie , den överansträngda och snålt bemötta , vilade sig i det rosa rummet från den frätande otydligheten i en stad , där bara väderleken talar klarspråk till dess invånare .


Ordanalys


  överansträngda består av fjorton bokstäver, varav fem vokaler och nio konsonanter.

  Andra har sökt exempelmeningar på:
  Antal sidor:

  28228 st

  Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
  Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

  Vill du synas här?

  ©2021 Ordetsmening.se

  En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
  Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.