östrogentabletter

Så här används ordet östrogentabletter i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • Han ger mig östrogentabletter till Anna som hon skall ta för att framkalla en omedelbar blödning .
  • Amerikanska hälsomyndigheten , NHI , stoppar nu en forskningsstudie som pågått i sju år där 11 000 kvinnor fått östrogentabletter efter menopaus.Det anses inte försvarbart att fortsätta försöket eftersom det redan står klart att preparatet ökar risken för stroke samtidigt som det inte ger positiva effekter som uppväger risken.Studien ingår i det största forskningsprojektet i världen om bland annat långtidseffekter av hormonersättning till kvinnor efter menopaus , Women´s Health Initiative , som tota ...


Ordanalys

östrogentabletter består av 17 bokstäver, varav sex vokaler och elva konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.