östeuropeiskt

Så här används ordet östeuropeiskt i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • Han visar hur omedveten beundran för Tyskland , även hos en allierad general som Bernard Law Montgomery , och lika omedveten ringaktning för det östeuropeiskt polska fått omvärlden att överskatta styrkan hos den tyska fälttågsinsatsen och underskatta den polska .
  • Två andra hade lindriga skador och en var fysiskt oskadad.- Samtliga är av utländsk härkomst , från något östeuropeiskt land , sade polisens presstalesman Tomas Pärlklo till TT strax före klockan ett natten till tisdagen.Poli. ..
  • Och så turisterna , som söker sig till gatan för dess säregna atmosfär - östeuropeiskt , nordafrikanskt , judiskt och parisiskt - och dess ofta sällsynt goda falafel .


Ordanalys

östeuropeiskt består av tretton bokstäver, varav sex vokaler och sju konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.