österrikiska

Så här används ordet österrikiska i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • Dem över franska , tyska , spanska , engelska , österrikiska , ryska , norska och holländska kungafamiljerna letar jag efter i alla tidningar , böcker och papper .
  • Vidare frambar österrikiske ministern i Stockholm på uppdrag av förbundspresidenten till dr Hedin det ytterst sparsamt utdelade österrikiska hederstecknet för konst och vetenskap .
  • Från den tyskspråkiga filmvärlden må erinras om ett starkt naturalistiskt tyskt filmverk , » Flyktingar » , samt ett par musikfilmer , den österrikiska » På sångens vingar » , var ett antal musikaliska och biografiska Schubert-motiv på ett mycket lyckat sätt använts , samt den tyska » Czardasfurstinnan » , ett ypperligt prov på bearbetning för filmen av en scenoperett .


Ordanalys

österrikiska består av tolv bokstäver, varav fem vokaler och sju konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

26636 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 26636 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.