österrikaren

Så här används ordet österrikaren i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • Med kommunisterna tävlade som upphetsare det av österrikaren Adolf Hitler ledda nationalsocialistiska partiet , varvid bägge dessa ytterlighetsgrupper angrepo hela det demokratiska samhällsskicket .
  • Den är konstruerad av österrikaren dr Porsche och i likhet med många av kontinentens smärre vagnar framhjulsdriven ; dess radikalaste nyhet är , att chassiet saknar alla fjädrar - dessa ha ersatts av s. k. torsionsstänger , vilkas vridning upptar stötarna och krängningarna .
  • Engelsmannen » Ginger » Wood blev tredje man , närmast följd av finnen Lampinen och österrikaren Gayer .


Ordanalys

österrikaren består av tolv bokstäver, varav fem vokaler och sju konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.