örlogsfartygens

Så här används ordet örlogsfartygens i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • På bryggan väntade ännu en gång stadens honoratiores , och medan de båda örlogsfartygens matroser bildade hedersvakt , bars Fraenkel kista högtidligt i land av » Isbjörns » manskap .
  • Analyserna som görs av Mars kommer även att handla om de stora örlogsfartygens del i 1500- och 1600-talens byggande av nationalstater och identitet , i samhällets förändring .


Ordanalys

  • örlogsfartygens med betydelsen örlogs- med innebörden krigs-. örlogsfartygens tillhör ordklassen förledOlika böjningsformer på örlogs- är t.ex .

örlogsfartygens består av 15 bokstäver, varav fem vokaler och tio konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.