ömtåligaste

Så här används ordet ömtåligaste i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • Den ömtåligaste punkten utgjorde matfettförsörjningen , närmast med tanke på importsvårigheter för kraftfoder till mjölkproduktionen och råvaror för margarintillverkningen .
  • Men det ömtåligaste problemet var olöst - de Österrikiska nazisternas fortsatta verksamhet , vilken såsom olaglig blivit underjordisk .
  • Den ömtåligaste uppgiften , den sinnessjuke teologen Johannes , hade Lindström själv påtagit sig och genomförde den med stark verkan , även i den ytterst vanskliga scen där han med trons makt återuppväcker svägerskan Inger från de döda .


Ordanalys

ömtåligaste består av elva bokstäver, varav fem vokaler och sex konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.