ömhetstörstande

Så här används ordet ömhetstörstande i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • Flickor i uniform , Christa Winsloes tragiska bilder från ett preussiskt flickinternat , var teaterns bästa föreställning ; en ung debutant Signe Larsson-Hasso tolkade med gripande sanning och äkthet den olyckliga ömhetstörstande fjortonåringen och gav därmed ett stort löfte för framtiden , medan Esther Roeck Hansen med okonstlad nobless spelade den dyrkade lärarinnan .
  • En olycklig , ömhetstörstande kvinna , tänkte Gwenda .
  • Knut var " ingift " , min köttslige farbror Stig var för orolig och lynnig att någonsin kunna tjäna som pappa för den ömhetstörstande .


Ordanalys

ömhetstörstande består av 15 bokstäver, varav fem vokaler och tio konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.