ölpimplande

Så här används ordet ölpimplande i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • De kände igen de acceptabla tecken på civilisation i denna karikatyr på en bild av dem själva , även om de var ölpimplande farmare i skrynkliga shorts .
  • Några steg bort , förbi andra sällskap med ölpimplande matchsugna , får 12-årige Viking Öhrbom en svensk flagga målad på armen .
  • Om det inte varit för några gapiga ölpimplande britter som pratar iPhone-appar skulle jag för en stund kunna missta mig för att ha hamnat någonstans i ett amerikanskt 20-tal .


Ordanalys

ölpimplande består av elva bokstäver, varav fyra vokaler och sju konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.