ökenkängor

Så här används ordet ökenkängor i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • Offwhite manchesterjeans som är lite utsvängda nertill , ökenkängor och en tajt randig tröja med polo , lång skinnväst och kammar håret i mittbena , hon har runda glasögon och ser så där lagom Woodstockig ut med en touche av Gul & Blå , ball faktiskt , en och annan är kär i henne för att hon verkar så intellektuell och för att hon jämt säger vad hon tycker .
  • Och skulle en mansvarelse från denna sydliga fjällhed komma i hans väg , stå där med snusnäsduk och ökenkängor , tänkte östermalmaren genast på lagning av kökskärl , hästbyte och björndans .
  • Jag minns första gången , när man tagit tåget från Norrköping och letat sig fram till den där lilla prånget i Gamla stan för att bränna studiebidraget på nya Ben Sherman-skjortor , militärparkas och ökenkängor .


Ordanalys

ökenkängor består av tio bokstäver, varav fyra vokaler och sex konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.