återupptäcktes

Så här används ordet återupptäcktes i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • De återupptäcktes då av den betydande franske fysiologen Gley ( vars medryckande vältalighet man hade tillfälle att beundra vid den internationella fysiologkongressens i Stockholm fester ) .
  • Denna resväsk a och dess innehåll återupptäcktes dock mirakulöst 1997 av jazzforskaren Phil Pastras hos en släkting till Jack Ford .
  • Främst bland dem Hadrianus villa , som när den återupptäcktes på 1500-talet gav återklang i arkitekturen för århundraden framåt .


Ordanalys

återupptäcktes består av fjorton bokstäver, varav fem vokaler och nio konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.