återupplivning

Så här används ordet återupplivning i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • En praktfull iscensättning av Schillers klassisk-romantiska Fiesco var teaterns mest observerade prestation under vårsäsongen - artistiskt hedersam för Olof Molander , om också icke helt lyckad som återupplivning .
  • Bray hade sagt till honom : " Har ni tänkt på att vad Malemba och jag gör är ett slags återupplivning med mun mot mun-metoden av den gamla regeringens verkstäder som ert departement stängde ?
  • I 13 kap. 3 § finns bestämmelser om återupplivning av en försäkring som blivit premiefri .


Ordanalys

återupplivning består av fjorton bokstäver, varav fem vokaler och nio konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.