återuppfördes

Så här används ordet återuppfördes i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • I Visby återuppfördes ruinspelet Petrus de Dacia , som väckt ett stort intresse och förhoppningar på en bestående tradition av denna art. I den svenska musikvärlden beklagades allmänt den begåvade tonsättaren Knut Håkansons alltför tidiga bortgång .
  • Av äldre verk , som länge legat nere , återuppfördes bl .
  • På Frösön återuppfördes under sommaren Peterson-Bergers » Arnljot » som taldrama med ledsagande musik , och i Kristianstad invigdes i mars det nya konserthuset med en festkonsert .


Ordanalys

återuppfördes består av tretton bokstäver, varav fem vokaler och åtta konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.