återuppbyggnadsprogrammet

Så här används ordet återuppbyggnadsprogrammet i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • Naturmakterna ingrepo också i återuppbyggnadsprogrammet , i det att en katastrofal torka ödelade stora delar av skörden .
  • - I vissa delar handlar det om en nystart av återuppbyggnadsprogrammet för östra Tyskland , sade han enligt nyhetsbyrån Reuters .
  • De svenska affärerna som görs i landet sker via lokala agenter på plats eller i form av underleveranser till de kontrakterade bolagen i det amerikanska återuppbyggnadsprogrammet .


Ordanalys

återuppbyggnadsprogrammet består av 25 bokstäver, varav åtta vokaler och 17 konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.