återinfördes

Så här används ordet återinfördes i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • Såsom en naturlig följd av detta mod kommo de lagom rundade höfterna äter till heders , ja , till och med korsetten återinfördes för att snabbare hjälpa till att framkalla den plötsligt eftersträvansvärda rondeuren på förut slanka damer .
  • Statens skuld till denna på c:a 4,2 miljarder utjämnades genom omvärdering av centralbankens förråd av guld och utlandsvalutor , I Norge återinfördes guldmyntfoten genom kungligt beslut av den 16 april och stortingsbeslut av den 28 april 1928 att genomföras från och med den 1 maj .
  • På grundval härav återinfördes den tyska lejden , och trafiken återupptogs den 6 maj .


Ordanalys

återinfördes består av tolv bokstäver, varav fem vokaler och sju konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.