återfinnandet

Så här används ordet återfinnandet i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • Först är då att nämna återfinnandet av de visserligen oansenliga resterna av vad som med all sannolikhet en gång i tiden varit det vittberömda Upsala tempel .
  • Så många svettdroppar , så många steg , så mycken ängslan , så många böner än allt detta kostar , ska det dock inte lönas med annat än med återfinnandet av en stackars vilsekommen , vars förstånd är hos Gud .
  • Fabian Bengtsson var vid återfinnandet klädd i en stor svart dunjacka och svarta byxor .


Ordanalys

återfinnandet består av tretton bokstäver, varav fem vokaler och åtta konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.