årsskörden

Så här används ordet årsskörden i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • Huvudorsaken härtill står att söka i den på grund av sommarens kalla och regniga väderlek delvis felslagna årsskörden samt i de fallande prisen på papper , cellulosa och trävaror på Finlands förnämsta exportmarknader .
  • Det sammanlagda värdet av hela årsskörden med undantag för sockerbetor beräknades till 996 mill .
  • De ljusnande utsikterna för årsskörden betydde dock mer än allt annat , och under juli och augusti var tonen på börsen utpräglat tillitsfull med stigande kurser .


Ordanalys

årsskörden består av tio bokstäver, varav tre vokaler och sju konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.