årgångsviner

Så här används ordet årgångsviner i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • Ja , lustigt att behandla er som högt ärade gäster , som man placerar på hedersplats och låter smaka sina bästa årgångsviner , som man hämtar upp ur källaren ... Och hela tiden förebrådde jag mig att jag inte kunnat , inte förstått att ge er något ännu bättre ... bad om ursäkt för alla ofullkomligheter ... ansträngde mig , det är verkligen urkomiskt , att så länge som möjligt dölja för er ... de små stackarna får tids nog veta ... hemlighålla gravarna , bara visa er de vackra blomsterbuketterna ... och , först och främst , ge er i arv denna talisman , som skulle skänka er makt att för några ögonblick , oberoende av andra , besvärja ... men varför ler ni ? ...
  • Om någon blev berusad kunde den få vila ut en stund före middagen som skulle serveras lite högtidligt med goda årgångsviner , kaffe och konjak på verandan , ingen skulle svina ner sej , ingen stjäla och om dom tröttnade på att göra ingenting så kunde dom hjälpa till i köket eller trädgården .
  • -- men hon var fullt kapabel och skulle dessutom ha nöje av att arrangera några glansfulla dagar -- luxuösa middagar med musiker och förhyrd betjäning , vapenprydda silverbrickor som bars ut och in i sovrum , vaser med blommor , utsökta rätter och glasen med Bogozymonogrammen ( etthundrafemti år gamla ) fyllda med årgångsviner .


Ordanalys

årgångsviner består av tolv bokstäver, varav fyra vokaler och åtta konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.