ångbåtsfyllda

Så här används ordet ångbåtsfyllda i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • Vad som var hela landskapets stolthet och ära , det var de mäktiga , mörka älvarna med sina präktiga dalgångar , fulla av gårdar , sin massor av timmer , sina sågverk , sina städer och ångbåtsfyllda mynningar .
  • Vad som var hela landskapets stolthet och ära , det var de mäktiga , mörka älvarna med sina präktiga dalgångar , fulla av gårdar , sina massor av timmer , sina sågverk , sina städer och ångbåtsfyllda mynningar .


Ordanalys

ångbåtsfyllda består av tretton bokstäver, varav fyra vokaler och nio konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.