åkerfälten

Så här används ordet åkerfälten i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • Här ligger också de största åkerfälten , men folket har inte bara skogsbruk och jordbruk att leva av , utan det sysslar också med fiske och handel och sjöfart .
  • Stora , härliga gäss , som hade ätit sig feta på de tyska åkerfälten och hedarna , svävade hela dagen fram genom skogen så nära honom , att han många gånger rörde vid dem , och han fick inte stilla sin hunger med en enda .
  • Där slogo de ner på ett av de stora åkerfälten i Fellingsbro socken för att vila och äta .


Ordanalys

åkerfälten består av tio bokstäver, varav fyra vokaler och sex konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.