äventyrare

Så här används ordet äventyrare i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


 • Ja , de berömde honom så väldigt att Bilbo började känna att när allt kom omkring fanns det något av djärv äventyrare hos honom - fast nog skulle han ha känt sig ännu djärvare om där funnits något att äta !
 • Höll icke den patriotiska Lapporörelsen på att spåra ur , började icke oansvariga äventyrare att operera bakom dess rygg ?
 • Litauens diktator , Voldemaras , anklagade Pilsudski för att välva planer på en militär inmarsch i samarbete med missnöjda litauiska emigranter ; Pilsudski svarade med att utpeka Voldemaras som en politisk äventyrare av patologisk typ .


Ordanalys


  äventyrare består av tio bokstäver, varav fem vokaler och fem konsonanter.

  Andra har sökt exempelmeningar på:
  Antal sidor:

  28228 st

  Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
  Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

  Vill du synas här?

  ©2021 Ordetsmening.se

  En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
  Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.