ärkebiskoparna

Så här används ordet ärkebiskoparna i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • I spetsen för denna kommitté stå ärkebiskoparna av Canterbury och Uppsala , patriarken i Konstantinopel och direktorn för presbyterianernas missionscollege i U .
  • För övrigt sökte ärkebiskoparna i ett under sommaren utgivet herdebrev rikta prästerskapets blickar på centralare saker än de liturgiska , nämligen kyrkans uppgift att predika evangelium samt fördjupa sig i trons verkligheter genom målmedvetet , hängivet studium för sin egen och församlingarnas uppbyggelse .
  • Att han och hans ämbetsbröder likvisst ej förlorat fattningen , framgår av att de efter förhandlingar inför lyckta dörrar i Lambeth Palace i en under formen av ett budskap från ärkebiskoparna av Canterbury och York den 22 december utsänd skrivelse förklarade att de vägrade böja sig för underhusets beslut och icke betraktade detta såsom slutgiltigt samt att de endast vore beredda att föreslå smärre kompromisser .


Ordanalys

ärkebiskoparna består av fjorton bokstäver, varav sex vokaler och åtta konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.